Форум студентов НМУ Сайт студентов НМУ
WAP 1.0 | WAP 2.0 | Imode
Форум студентов НМУ
22 Май 2012, 20:14:39 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?

Войти
Новости: Змія з чашею (символ медицини) - це Романенко морозиво їсть (С) Constellation

Начало   Помощь Поиск Календарь Обратная связь Войти Регистрация  
Страниц: [1] 2
  Печать  
Автор Тема: Вакцинація...  (Прочитано 5737 раз)
levana
Почетный гражданин

Veni Vidi Vici

« : 01 Июнь 2008, 15:19:38 »

Коллеги, ваше мнение по этому  поводу: http://buknews.cv.ua/index.php?newsid=7397

Не будите во мне стерву! Она и так, бедная, не высыпается!
yulia
Гость
« Ответ #1 : 01 Июнь 2008, 15:42:21 »

аааааааа.....
паника!!!!!!!! У меня не открывается not_i
addler
Ветеран

у оптимистов сбывается мечта,а в песимистов-кошмар

« Ответ #2 : 01 Июнь 2008, 16:11:07 »

Мне в декабре месяце в студ.поликлинике выдали бомагу, с требованием поставить подпись: хочу я прививку или нет (в апреле/мае). Посоветовалась с родителями, решили - нет. Хотя сейчас, наверное, пошла б делать.. А по поводу статьи, думаю, что надо заканчивать с тем, что было начато. ВООЗ не просто ж сбор блатных... их мнение чего-то да стоит.
yulia
Гость
« Ответ #3 : 01 Июнь 2008, 17:10:17 »

levana, а саму статью скопировать можешь?

Заранее, спасибо.
Отправлено: 01-06-2008, 16:49:50
колоть, то они колят, но вот почему-то мало кто знает, что на этот раз эту "чудесная" вакцина была импортированна с Индии по намного меньшей цене, чем из США. Соответственно и качество "хромает"...

Слышала еще, что эта вакцинация такой себе живой эксперимент на людях-добровольцах, но опять таки умалчивается тот факт, что если школьник будет отказываться от вакцины, то соответственно ему не заносят данную прививку в его мед. форму, и как следствие будут проблемы при поступлении в ВУЗ.
Вот так вот добровольно-принудительно...
pacient
Почетный гражданин

понеслась родимая

« Ответ #4 : 01 Июнь 2008, 17:13:14 »

про прививки:
http://www.privivok.net.ua/node/178
http://www.privivok.net.ua/node/180
http://times.liga.net/articles/gs012994.html
http://times.liga.net/articles/gs013309.html
http://www.zavtra.com.ua/news/health/71997
http://www.rbc.ua/rus/top/accidents/2008/05/16/364229.shtml
http://times.liga.net/articles/gs013054.html

Больной скорее жив, чем мертв...
yulia
Гость
« Ответ #5 : 01 Июнь 2008, 17:14:58 »

а как вы думаете, почему в школах так все взбунтовались и действительно практически ЗАСТАВЛЯЮТ делать прививки. Когда я училась, то всегда можно было отказаться, а щас такое уже не проходит. Не считаете ли Вы, что это действительно "отмывание денег" или обыкновенные опыты над людьми???
pacient
Почетный гражданин

понеслась родимая

« Ответ #6 : 01 Июнь 2008, 17:15:49 »

Не считаете ли Вы, что это действительно "отмывание денег" или обыкновенные опыты над людьми???
скорее первое

Больной скорее жив, чем мертв...
yulia
Гость
« Ответ #7 : 01 Июнь 2008, 17:27:21 »

ну я даже не удивлюсь, если здесь совмещаются 2 причины сразу.
*Girl*
Почетный гражданин

« Ответ #8 : 01 Июнь 2008, 17:59:40 »

Немного не о том, но все же:
Я вот на днях пошла оформить себе справку для поступления, так мне медсестра говорит: "Вам нужно сделать прививку, которою делают в 18 лет, иначе справки не видать" fool И на все мои предложения как-нить договориться чтоб она мне вписала эту прививку, онав ответила: "Ні, це протизаконно, якщо не хочте робите - йдете до терапевта та пишете відмову, але без неї в унгіверситеті справку наврядче приймуть"... кошмар! не собираюсь я делать никаких прививок... как же ее уламать? not_i
Вот вам и добровольная вакцинация

(подпись содержит URL/HTML)
levana
Почетный гражданин

Veni Vidi Vici

« Ответ #9 : 01 Июнь 2008, 18:34:48 »

аааааааа.....
паника!!!!!!!! У меня не открывается not_i

ДБАЙЛИВА” ЕВРОПА: УКРАїНУ ЗАКЛИКАЮТЬ ДОВЕСТИ СКАНДАЛЬНУ ВАКЦИНАЦіЮ ДО КіНЦЯ. СКіЛЬКИ ЩЕ ШКОЛЯРіВ МАє ВМЕРТИ? / (Новини)

Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ) та Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) закликають Україну довести до кінця кампанію імунізації населення проти кору і краснухи. Про це заявив у п’ятницю на прес-конференції у Києві директор Європейського регіонального бюро ВООЗ Марк Данзон, інформує УНІАН.

За його словами, ВООЗ фахово заявляє, що ввезена в Україну вакцина є безпечною, а смертельний випадок зі школярем, який помер після вакцинації, не пов’язаний із цим щепленням. "Ми як ВООЗ підписалися під тим, що це якісна вакцина", - сказав Данзон.

Він повідомив, що в четвер відбулася низка зустрічей представників делегації ВООЗ із українськими посадовими особами, під час яких посадовцям з України було надано низку консультацій і порад з проведення зазначеної імунізації населення.

"Перша наша порада уряду – це продовжити якомога швидше засвідчення трагічного випадку смерті дитини", - зазначив представник ВООЗ.

За словами Данзона, симптоми, які були зафіксовані у загиблого школяра після вакцинації, не співпадають із симптомами, що вказані як побічні ефекти при зазначених щепленнях, і це зафіксовано у доказовій базі ВООЗ. На думку представника ВООЗ, цей факт є підтвердженням того, що смерть не пов’язана з імунізацією.

При цьому він підкреслив, що завдяки імунізації подолано такі хвороби як віспа й поліомієліт. "Немає більш ефективного механізму, ніж імунізація, для покращення здоров’я населення", - сказав Данзон.

За його словами, якщо в Україні будуть відмови від щеплень, є загроза виникнення епідемії кору і краснухи, які можуть підвищити смертність населення. Зі свого боку ВООЗ обіцяє надати найкращих фахівців, що консультуватимуть з питань імунізації. Безпечність вакцини також засвідчила директор Європейського офісу ЮНІСЕФ Марія Калівіс.

У свою чергу, заступник міністра охорони здоров’я України Валерій Бідний поінформував, що в даний час над вивченням випадку смерті школяра працює чотири комісії. За його даними, уже підтверджено те, що смерть викликана не проведеною вакцинацією. Бідний пообіцяв, що у п’ятницю після обіду на офіційному сайті МОЗУ має з’явитися відповідний висновок спеціальної комісії. Він повідомив, що справжні причини смерті учня стануть відомі днів за десять, після необхідних аналізів і обстежень.

Бідний також повідомив, що триває дослідження якості вакцини, перевіряється дотримання законодавства при її завезенні в Україну і використанні. "На цей момент МОЗ вважає, що рішення про проведення імунізації прийнято правильно", - зазначив Бідний.

Він повідомив, що 50% завезеної в Україну вакцини, було надано ВООЗ як матеріальну допомогу – безкоштовно. Крім того, зазначив Бідний, вакцина пройшла дослідження найкращих фахівців ВООЗ. За його словами, вакцина, яку використовували в Україні раніше, не гарантувала захисту від кору і краснухи, що викликало багато захворювань.

Також Бідний висловив думку, що в даний момент існує "політизація ситуації" щодо проведення вакцинації. За повідомленням представників ВООЗ, у світі вже використано 350 млн. доз згаданої вакцини під час дев’яти масових кампаній у країнах Східної Європи і Латинської Америки. Нею зроблено щеплення 34 млн. дітей.

Джерело: „Українська Правда”

Коментар Марка Рендола, колишнього експерта Національного Інституту Здоров'я США:

"...Неможливо визначити ту шкоду, яку вони [вакцини] можуть принести, оскільки ніяких досліджень в цьому напрямі не проводилися, або майже не проводилося. Це рулетка. Ризикуєте ви. ... Перш за все, тут немає ніякого "якщо". Вони шкодять. Важче відповісти, чому вони шкодять там, де, здавалося б, шкоди від них бути не повинно. Потрібно, щоб було проведено відповідне дослідження, але його ніхто не проведе.

...На найвищому рівні цього медичного картелю щеплення цінуються найвище, тому що вони ослабляють імунну систему. Я розумію, що в це важко повірити, але це правда. На вищому рівні медичного картелю людям не прагнуть допомогти, але тільки пошкодити, ослабити. Убити їх. Колись я мав довгу бесіду з високопоставленою особою в одній з африканських країн. Він сказав мені, що знає про це. Він сказав, що ВООЗ — на передньому краю боротьби за депопуляцію".

Джерело: „Народний Оглядач”
BukNews, 01.06.2008 14:43

(c)
Отправлено: 01 Июнь 2008, 18:31:03
Немного не о том, но все же:
Я вот на днях пошла оформить себе справку для поступления, так мне медсестра говорит: "Вам нужно сделать прививку, которою делают в 18 лет, иначе справки не видать" fool И на все мои предложения как-нить договориться чтоб она мне вписала эту прививку, онав ответила: "Ні, це протизаконно, якщо не хочте робите - йдете до терапевта та пишете відмову, але без неї в унгіверситеті справку наврядче приймуть"... кошмар! не собираюсь я делать никаких прививок... как же ее уламать? not_i
Вот вам и добровольная вакцинация

Хм... 18 лет АКДС (или АДС) - это последняя обязательная прививка в календаре прививок... По этому тебя таки заставят ее сделать наверняка.
Мой совет тебе: если болела краснухой, не делай и пиши отказ. Если не болела - сделать обязательно! Решение кстати за тобой, а уже не за родителями твоими - так как ты совершеннолетняя.  yes

*Girl*
Почетный гражданин

« Ответ #10 : 01 Июнь 2008, 18:45:30 »

болела я краснухой((( но эта дура в поликлинике не хочет мне вписывать эту прививку((( а без всех прививок документы вроде как могут и завернуть обратно при поступлении...

levana
Почетный гражданин

Veni Vidi Vici

« Ответ #11 : 01 Июнь 2008, 18:47:30 »

болела я краснухой((( но эта сучка в поликлинике не хочет мне вписывать эту прививку((( а без всех прививок документы вроде как могут и завернуть обратно при поступлении...
Жалуйся руководству поликлиники, вплоть до главврача!
Они должны в карте прививок просто написать, что ты в письменном виде оформила отказ от прививки!

*Girl*
Почетный гражданин

« Ответ #12 : 01 Июнь 2008, 18:48:20 »

болела я краснухой((( но эта сучка в поликлинике не хочет мне вписывать эту прививку((( а без всех прививок документы вроде как могут и завернуть обратно при поступлении...
Жалуйся руководству поликлиники, вплоть до главврача!
Они должны в карте прививок просто написать, что ты в письменном виде оформила отказ от прививки!
а если отказ оформлю документы в НМУ примут? blush1

levana
Почетный гражданин

Veni Vidi Vici

« Ответ #13 : 01 Июнь 2008, 18:50:52 »

Должны.  yes
Завтра 100% узнаю в студенческой у нашего терапевта НМУ, так как она все эти справки абитуриентов проверяет и визирует и тебе скажу.

Коноплянка
Почетный гражданин

+:-)

« Ответ #14 : 01 Июнь 2008, 18:51:40 »

Мне в школе сделали от краснухи. То ли это из-за того, что было обострение хронического тонзиллита, то ли препарат был плохой, то ли я просто рагуль... Но колбасило ужасно!!!!!!! Я "на две трети переболела". Температура, лезла на стенку из-за боли в опухших лиммфоузлах по всему телу.

Nothing really happens - everything depends on us.
Страниц: [1] 2
  Печать  

Перейти в: