|
Haблюдaтель
|
 |
« Ответ #45 : 21 Июль 2010, 20:31:47 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
e-Pilgrim
|
 |
« Ответ #46 : 21 Июль 2010, 20:51:50 » |
|
хтось знає який конкурс на мед.псих?)))
Я читала 10 человек на место. Но когда подавала документы, мне сказали, что с бюджетными местами там очень напряжно. Их просто закрыли. В 2010 году для специальности "медико-профілактична справа" не предусмотрено бюджетных мест. Источник информации: http://nmu.edu.ua/g12.php (Зміни до Правил прийому розроблені Приймальною комісією Національного медичного університету імені О.О.Богомольця на виконання листа Міністерства охорони здоров’я України від 16.04.2010 р. за № 08.01-47/699 і затверджені рішенням Приймальної комісії Університету (протокол № 6 від 20 квітня 2010 року))
|
|
|
|
|
|
Уровень развития медицины - уровень развития страны.
|
|
|
Анастасія
Пользователь

|
 |
« Ответ #47 : 25 Июль 2010, 15:23:36 » |
|
А взагалі, хто туди вступає? Я от йду за покликом. Пішла з іншого універу з психології на третьому курсі щоб стати лікарем)є ще майбутні психіатри, психотерапевти? цікаво було б поспілкуватися))) 
|
|
|
|
|
|
(подпись содержит URL/HTML)
|
|
|
Tiny l Toon
Пользователь

|
 |
« Ответ #48 : 25 Июль 2010, 15:27:12 » |
|
А взагалі, хто туди вступає? Я от йду за покликом. Пішла з іншого універу з психології на третьому курсі щоб стати лікарем)є ще майбутні психіатри, психотерапевти? цікаво було б поспілкуватися)))  я  взагалі, спочатку хотіла вступати на факультет психології, тепер на лікувальну, але все одно в майбутьному - психолог (дуже сподіваюсь)
|
|
|
|
|
|
Some people give and forgive and some people get and forget...
|
|
|
|
Инесс
|
 |
« Ответ #49 : 25 Июль 2010, 15:31:14 » |
|
взагалі, спочатку хотіла вступати на факультет психології, тепер на лікувальну, але все одно в майбутьному - психолог (дуже сподіваюсь)
Ну, чтоб стать психологом, можно и в Драгоманова поступать....сейчас факультеты психологии есть во многих ВУЗах....а если Вы хотите стать психиатром (психотерапевтом), тогда да - в мед.
|
|
|
|
|
|
Врач-косметолог. Контакты и ваши вопросы задавайте в личных сообщениях.
|
|
|
Tiny l Toon
Пользователь

|
 |
« Ответ #50 : 25 Июль 2010, 15:34:28 » |
|
взагалі, спочатку хотіла вступати на факультет психології, тепер на лікувальну, але все одно в майбутьному - психолог (дуже сподіваюсь)
Ну, чтоб стать психологом, можно и в Драгоманова поступать....сейчас факультеты психологии есть во многих ВУЗах....а если Вы хотите стать психиатром (психотерапевтом), тогда да - в мед. Психолог без медицинского образовнаия? Неет..  Я хочу біть врачём.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Анастасія
Пользователь

|
 |
« Ответ #51 : 25 Июль 2010, 15:48:52 » |
|
Кожному своє. Людина зможе ще сто разів передумати. Мені щоб зрозуміти що хочу бути лікарем три роки знадобилося. Але прагнення чудове)))психологи теж потрібні) питання лише з ким працювати. Зі здоровими і отримувати десь по десять штук (це якщо хороший спеціаліст у сфері бізнесу  ), або з хворими, вмираючими і далеко не завжди адекватними людьми і отримувати копійки. я маючи високі бали з усіх психологій і маючи шанси отримувати десять штук обрала друге. Хтось обере перше.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tiny l Toon
Пользователь

|
 |
« Ответ #52 : 25 Июль 2010, 15:52:11 » |
|
Кожному своє. Людина зможе ще сто разів передумати. Мені щоб зрозуміти що хочу бути лікарем три роки знадобилося. Але прагнення чудове)))психологи теж потрібні) питання лише з ким працювати. Зі здоровими і отримувати десь по десять штук (це якщо хороший спеціаліст у сфері бізнесу  ), або з хворими, вмираючими і далеко не завжди адекватними людьми і отримувати копійки. я маючи високі бали з усіх психологій і маючи шанси отримувати десять штук обрала друге. Хтось обере перше. Хороший психиатр тоже неплохо зарабатывает. Да и за 6 лет моего обучение..ещё многое изменится.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Анастасія
Пользователь

|
 |
« Ответ #53 : 25 Июль 2010, 15:58:05 » |
|
Кожному своє. Людина зможе ще сто разів передумати. Мені щоб зрозуміти що хочу бути лікарем три роки знадобилося. Але прагнення чудове)))психологи теж потрібні) питання лише з ким працювати. Зі здоровими і отримувати десь по десять штук (це якщо хороший спеціаліст у сфері бізнесу  ), або з хворими, вмираючими і далеко не завжди адекватними людьми і отримувати копійки. я маючи високі бали з усіх психологій і маючи шанси отримувати десять штук обрала друге. Хтось обере перше. Хороший психиатр тоже неплохо зарабатывает. Да и за 6 лет моего обучение..ещё многое изменится. факт
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
neurosurgeon
|
 |
« Ответ #54 : 25 Июль 2010, 16:08:39 » |
|
Кожному своє. Людина зможе ще сто разів передумати. Мені щоб зрозуміти що хочу бути лікарем три роки знадобилося. Але прагнення чудове)))психологи теж потрібні) питання лише з ким працювати. Зі здоровими і отримувати десь по десять штук (це якщо хороший спеціаліст у сфері бізнесу  ), або з хворими, вмираючими і далеко не завжди адекватними людьми і отримувати копійки. я маючи високі бали з усіх психологій і маючи шанси отримувати десять штук обрала друге. Хтось обере перше. Хороший психиатр тоже неплохо зарабатывает. Да и за 6 лет моего обучение..ещё многое изменится. Я знаю одного психотерапевта (мій колишній викладач гістології, цитології та ембріології), бере за годину своєї роботи (приватна практика) 800 зеленчаків, але при цьому вона крім НМУ закінчила Інститут психоаналізу в Німеччині, а її колеги з НМУ беруть по 50 грн. за годину.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tiny l Toon
Пользователь

|
 |
« Ответ #55 : 25 Июль 2010, 16:14:12 » |
|
Кожному своє. Людина зможе ще сто разів передумати. Мені щоб зрозуміти що хочу бути лікарем три роки знадобилося. Але прагнення чудове)))психологи теж потрібні) питання лише з ким працювати. Зі здоровими і отримувати десь по десять штук (це якщо хороший спеціаліст у сфері бізнесу  ), або з хворими, вмираючими і далеко не завжди адекватними людьми і отримувати копійки. я маючи високі бали з усіх психологій і маючи шанси отримувати десять штук обрала друге. Хтось обере перше. Хороший психиатр тоже неплохо зарабатывает. Да и за 6 лет моего обучение..ещё многое изменится. Я знаю одного психотерапевта (мій колишній викладач гістології, цитології та ембріології), бере за годину своєї роботи (приватна практика) 800 зеленчаків, але при цьому вона крім НМУ закінчила Інститут психоаналізу в Німеччині, а її колеги з НМУ беруть по 50 грн. за годину. Ну... До Німеччини нам далеко ще йти. Хоча, не буду зарікатись. На даному етапі головне - бажання, а не гроші 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
neurosurgeon
|
 |
« Ответ #56 : 25 Июль 2010, 16:17:33 » |
|
Кожному своє. Людина зможе ще сто разів передумати. Мені щоб зрозуміти що хочу бути лікарем три роки знадобилося. Але прагнення чудове)))психологи теж потрібні) питання лише з ким працювати. Зі здоровими і отримувати десь по десять штук (це якщо хороший спеціаліст у сфері бізнесу  ), або з хворими, вмираючими і далеко не завжди адекватними людьми і отримувати копійки. я маючи високі бали з усіх психологій і маючи шанси отримувати десять штук обрала друге. Хтось обере перше. Хороший психиатр тоже неплохо зарабатывает. Да и за 6 лет моего обучение..ещё многое изменится. Я знаю одного психотерапевта (мій колишній викладач гістології, цитології та ембріології), бере за годину своєї роботи (приватна практика) 800 зеленчаків, але при цьому вона крім НМУ закінчила Інститут психоаналізу в Німеччині, а її колеги з НМУ беруть по 50 грн. за годину. Ну... До Німеччини нам далеко ще йти. Хоча, не буду зарікатись. На даному етапі головне - бажання, а не гроші  Так, але без них навіть в Бердичів не поїдеш.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
chinchilla
|
 |
« Ответ #57 : 25 Июль 2010, 20:13:51 » |
|
От того момента, когда выпускник получит диплом( какого-либо учебного заведения) до того, что он на психотерапии сможет поднимать такие деньги(хотя возникает вопрос, 800 долларов в час? я таких расценок по Киеву не знаю, даже самые крутые специалисты столько не берут), пройдет не один и не два месяца. потому что если у такого человека психотерапия это призвание( а я не представляю профессионала, котрый бы работал просто потому что место денежное), то он будет продолжать обучение, посетит не один десяток семинаров и тренингов, и, наконец, чтобы отточить мастерстов необходима практика с пациентами. Причем поначалу даже самые талантливые ученики делают ляпы, на которых сами же и учатся. так что молодым и начинающим- не ждите быстрых денег, в обучение надо вкладывать, финансы и душу, это самая лучшая инвестиция. А если идти по направлению психотерапии- после НМУ не лишним будет, минимум, гештальт-институт,(наиболее раскручен на Украине), и масса тренингов, курсов ит.д.
|
|
|
|
|
|
Если ты чего то оченьхочешь и тебе это действительно нужно - тебе помагает вселенная
|
|
|
Бэн_Бакстэр
Старожил

Меченый
|
 |
« Ответ #58 : 25 Июль 2010, 20:27:03 » |
|
А в мене питання, на якому рівні вивчення іноземних мов в універі і, які саме мови вивчаються?
|
|
|
|
|
|
True Invisible Father Vily.A
|
|
|
|
neurosurgeon
|
 |
« Ответ #59 : 25 Июль 2010, 20:29:38 » |
|
А в мене питання, на якому рівні вивчення іноземних мов в універі і, які саме мови вивчаються?
Рівень достатній, але все залежатиме від тебе самого. Мови:англійська, німецька, французька.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|