|
neurosurgeon
|
 |
« Ответ #135 : 29 Июль 2010, 11:18:55 » |
|
Скорей всего так же. В этом году из 350 выделили 200 мест для льготников. Дибильное у нас государство, сначала набирают на учебу идиотов, которые даже учиться толком не смогут, а потом удвляемся почему в Украине мало хороших специалистов.
Це державна політика, багато хто із села, держава зацікавлена в тому, щоб в селах були лікарі.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Roz9I
|
 |
« Ответ #136 : 29 Июль 2010, 14:35:16 » |
|
Для тіх хто іде по цільовому направленню з 200 виділено 86 місць якщо я не помиляюсь. І що саме цікаве, не зважаючи на те, що держава кожного року випускає лікарів для села, цих лікарів там всеодно нема. Неправильна у нас політика. Потрібно надати нормальні умови для праці в селі, і нормальну зарплату, тоді і лікарі там будуть. А не давати 25% бюджетних місць людям які тести нормально здати не змогли, і половина з яких в те село ніколи не повернеться. Ось знайшов одного абітурієнта, подав документи він до львівського мед університету його бали: 1-й тест: 129.5 2-й тест: 126.0 3-й тест: 124.5 атестат: 162.0 сумма: 542.0 І він проходить поза конкурсом...Як на мене це не нормально. У нас держава оплачує вищу освіту ідіотам. Мені цікаво з якого курсу його відрахують, а якщо не відрахують то який з нього буде лікар
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Бэн_Бакстэр
Старожил

Меченый
|
 |
« Ответ #137 : 29 Июль 2010, 14:45:06 » |
|
Такого, якщо не відрахують, то, або універ у Львові це лайно поганий заклад, або він стане нормальним лікарем, бо стане вчитись(  хоча)... Додав:Ну нічого собі зарахування. І о цю владу я повинен любити? От о цей бардак, все це лайнище? Та зраджу ліпше, на серці солодко стане. Піздєц...От чим погана людина, коли в неї 9,9 балів в середньому? Вона вчитись хоче, приносити собі і людям задоволення. Робити цю країну на одну якусь ліпше... Так нет же... Главное, читал тут, что некоторые преподы чуть ли не матюкаются и как один курил в троллейбусе. Вот такое меня учить будет? Мизантроп какой-то? Он матюки(пёрлы) выдаёт и всё впорядке... Знайте, бляцтво это всё. 2Admin:^____________^ да хоть перебань в 666 степени.
|
|
|
|
« Последнее редактирование: 29 Июль 2010, 15:01:11 от Бэн_Бакстэр »
|
|
True Invisible Father Vily.A
|
|
|
|
Alejandro
|
 |
« Ответ #138 : 29 Июль 2010, 14:53:59 » |
|
Для тіх хто іде по цільовому направленню з 200 виділено 86 місць якщо я не помиляюсь. І що саме цікаве, не зважаючи на те, що держава кожного року випускає лікарів для села, цих лікарів там всеодно нема. Неправильна у нас політика. Потрібно надати нормальні умови для праці в селі, і нормальну зарплату, тоді і лікарі там будуть. А не давати 25% бюджетних місць людям які тести нормально здати не змогли, і половина з яких в те село ніколи не повернеться. Ось знайшов одного абітурієнта, подав документи він до львівського мед університету його бали: 1-й тест: 129.5 2-й тест: 126.0 3-й тест: 124.5 атестат: 162.0 сумма: 542.0 І він проходить поза конкурсом...Як на мене це не нормально. У нас держава оплачує вищу освіту ідіотам. Мені цікаво з якого курсу його відрахують, а якщо не відрахують то який з нього буде лікар
Их нельзя подпускать к университету на расстояние пушечного выстрела.
|
|
|
|
« Последнее редактирование: 29 Июль 2010, 14:58:49 от Alejandro »
|
|
Всегда наслаждаться — значит вовсе не наслаждаться.
|
|
|
|
Инесс
|
 |
« Ответ #139 : 29 Июль 2010, 15:44:05 » |
|
Вот таких у нас как раз пускают. Пускают или льготников и целевиков, которые в итоге находят способы туда не вернуться или "калечить" людей в итоге.....или берут таких на контракт, если льгот не оказалось. А многие вполне перспективные студенты, которые и хотели бы учиться, не попадают...Вернее попадают, но в очень малом колличестве.
|
|
|
|
|
|
Врач-косметолог. Контакты и ваши вопросы задавайте в личных сообщениях.
|
|
|
|
Roz9I
|
 |
« Ответ #140 : 29 Июль 2010, 15:51:32 » |
|
Що саме погано, що таким відводиться мінімум 50% державного замовлення. Я просто не вірю, що така людина здатна взятись за розум і нормально вчитися. Дуже прикро, коли розумієш що ти можеш лишитися свого права стати студентом через людину яка приклала для навчання мінімум зусиль, і проходить лише черз наявність льготи.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Инесс
|
 |
« Ответ #141 : 29 Июль 2010, 15:54:41 » |
|
Що саме погано, що таким відводиться мінімум 50% державного замовлення. Я просто не вірю, що така людина здатна взятись за розум і нормально вчитися. Дуже прикро, коли розумієш що ти можеш лишитися свого права стати студентом через людину яка приклала для навчання мінімум зусиль, і проходить лише черз наявність льготи.
Надо все равно быть оптимистом и верить в свои знания и силы! Мне когда-то тоже говорили, что в мед попадают не по знаниям, а по взяткам и связям. Но оказалось, что и по знаниям можно попасть. Надо приложить максимум усилий и желания. Ну а поскольку вы это уже сделали, осталось только ждать и надеяться на справедливость)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Бэн_Бакстэр
Старожил

Меченый
|
 |
« Ответ #142 : 29 Июль 2010, 15:59:11 » |
|
В не справедливости, будем ждать справедливости. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Инесс
|
 |
« Ответ #143 : 29 Июль 2010, 16:06:06 » |
|
В любых ситуациях надо быть оптимистом!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
e-Pilgrim
|
 |
« Ответ #144 : 29 Июль 2010, 16:46:31 » |
|
В любых ситуациях надо быть оптимистом!
Это точно! 
|
|
|
|
|
|
Уровень развития медицины - уровень развития страны.
|
|
|
|
neurosurgeon
|
 |
« Ответ #145 : 29 Июль 2010, 17:29:21 » |
|
Такого, якщо не відрахують, то, або універ у Львові це лайно поганий заклад, або він стане нормальним лікарем, бо стане вчитись(  хоча)... Додав:Ну нічого собі зарахування. І о цю владу я повинен любити? От о цей бардак, все це лайнище? Та зраджу ліпше, на серці солодко стане. Піздєц...От чим погана людина, коли в неї 9,9 балів в середньому? Вона вчитись хоче, приносити собі і людям задоволення. Робити цю країну на одну якусь ліпше... Так нет же... Главное, читал тут, что некоторые преподы чуть ли не матюкаются и как один курил в троллейбусе. Вот такое меня учить будет? Мизантроп какой-то? Он матюки(пёрлы) выдаёт и всё впорядке... Знайте, бляцтво это всё. 2Admin:^____________^ да хоть перебань в 666 степени. Не "вот такое меня учить будет", а д.м.н. професор кафедри нормальної фізіології, він у мене перший ПМК приймав. Це ти "вот такое", а не він.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Бэн_Бакстэр
Старожил

Меченый
|
 |
« Ответ #146 : 29 Июль 2010, 17:29:38 » |
|
Чим він краще, якщо важає себе за інших краще? Не "вот такое меня учить будет", а д.м.н. професор кафедри нормальної фізіології, він у мене перший ПМК приймав. Це ти "вот такое", а не він.
Може ви просто два схожі мізантропи? І навіщо ти написав, що він ПМК в тебе приймав. Якось не цікаво, не підтверджує крутості, ані професора, ані тебе(хоча, раз приймав, то ти все-таки здатний на навчання в університеті). В любых ситуациях надо быть оптимистом!
Не в любых... Но даже если и очень плохая, постараться никого(и ничего) не обвиняя, поскорее нормализоваться.
|
|
|
|
« Последнее редактирование: 29 Июль 2010, 17:35:19 от Бэн_Бакстэр »
|
|
|
|
|
|
neurosurgeon
|
 |
« Ответ #147 : 29 Июль 2010, 17:32:29 » |
|
Чим він краще, якщо важає себе за інших краще?
Якщо ти доживеш до другого курсу і у тебе хоча б лекції буде читати він (Шевчук В.Г.), то ти все зрозумієш.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MasterOk
|
 |
« Ответ #148 : 29 Июль 2010, 17:40:44 » |
|
Очень интересно если на обзывания Шевчука ответить такими же обзываниями
|
|
|
|
|
|
(подпись содержит URL/HTML)
|
|
|
|
neurosurgeon
|
 |
« Ответ #149 : 29 Июль 2010, 17:55:28 » |
|
Очень интересно если на обзывания Шевчука ответить такими же обзываниями
Тоді вважий, що з цього самого моменту ти не студент.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|