Форум студентов НМУ Сайт студентов НМУ
WAP 1.0 | WAP 2.0 | Imode
Форум студентов НМУ
22 Май 2012, 19:18:29 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?

Войти
Новости: Человек так устроен, что не может жить безмятежно, разве - под ИВЛ (С) A_G

Начало   Помощь Поиск Календарь Обратная связь Войти Регистрация  
Страниц: 1 [2] 3 4 ... 12
  Печать  
Автор Тема: Тестирование-2008  (Прочитано 39353 раз)
*Girl*
Почетный гражданин

« Ответ #15 : 07 Февраль 2008, 23:05:23 »

Тест з укр. мови був нескладний. Було три години часу, я написала за дві, як і більшість учнів. За цей час я встигла не тільки написати, а ще й двічі перевірити(в мене така традиція - я завжди двічі перевіряю biggrin). Готувалася до тесту місяць, кожен день виділяла на це приблизно годину. Написала на 12. Не готуючись, можна спокійно написати на 9, що у мене і сталося з математикою. З математики тест був також нескладний. Просто я до нього не готувалася - не було сенсу, бо той папірець все одно ніде б мені не знадобився
Ееех, якби була тільки мова, а то ж і укр. літ... оце мене дуже нервує

(подпись содержит URL/HTML)
hiryrg
Почетный гражданин

Allis inserviendo consumor

« Ответ #16 : 07 Февраль 2008, 23:08:34 »

Тест з укр. мови був нескладний. Було три години часу, я написала за дві, як і більшість учнів. За цей час я встигла не тільки написати, а ще й двічі перевірити(в мене така традиція - я завжди двічі перевіряю biggrin). Готувалася до тесту місяць, кожен день виділяла на це приблизно годину. Написала на 12. Не готуючись, можна спокійно написати на 9, що у мене і сталося з математикою. З математики тест був також нескладний. Просто я до нього не готувалася - не було сенсу, бо той папірець все одно ніде б мені не знадобився
Ты бы видела то укр.лит...

*Girl*
Почетный гражданин

« Ответ #17 : 07 Февраль 2008, 23:09:21 »

Всмысле? просто или наоборот?

hiryrg
Почетный гражданин

« Ответ #18 : 08 Февраль 2008, 15:55:26 »

Всмысле? просто или наоборот?
Я никого не хочу пугать,но укр.лит. там действетельно сложный.ОООООчень много теории,проверяется знание литературы с 5 по 11 класс."Віршовий розмір","художні засоби" и т.п.
Потому, прорабатывай тесты с укр.лит. от а до я  yes

Dinali
Гость
« Ответ #19 : 18 Февраль 2008, 21:20:54 »

Денис, не пугай девушек!!!! spiteful Если вы учились, и что-то знаете - здадите все те тесты!!! good Готовиться конечно надо заранее shuffle, но тем не менее все не так страшно, bigwink особенно тесты по мове и лит-ре!! Я б на вашем месте боялась тестов по физике - это хуже!!! fie biggrin
hiryrg
Почетный гражданин

« Ответ #20 : 18 Февраль 2008, 21:29:41 »

Денис, не пугай девушек!!!! spiteful Если вы учились, и что-то знаете - здадите все те тесты!!! good Готовиться конечно надо заранее shuffle, но тем не менее все не так страшно, bigwink особенно тесты по мове и лит-ре!! Я б на вашем месте боялась тестов по физике - это хуже!!! fie biggrin
"Кесярю - кесарево"  yes

Dinali
Гость
« Ответ #21 : 19 Февраль 2008, 13:51:34 »

Ден, это ты про физику???? blink
hiryrg
Почетный гражданин

« Ответ #22 : 19 Февраль 2008, 14:02:56 »

Ден, это ты про физику???? blink
Ага.Кому что... 102

Dinali
Гость
« Ответ #23 : 19 Февраль 2008, 14:08:46 »

Еще скажи что физика для тебя - мелочи.... rofl blink
hiryrg
Почетный гражданин

« Ответ #24 : 19 Февраль 2008, 19:39:35 »

Еще скажи что физика для тебя - мелочи.... rofl blink
Нет,но лит-ра больше пугает  cool

pacient
Почетный гражданин

понеслась родимая

« Ответ #25 : 21 Февраль 2008, 22:55:45 »

Регистрация желающих пройти внешнее независимое оценивание продлена до 1  марта.
http://www.osvita.org.ua/news/34631.html

Больной скорее жив, чем мертв...
alkain
Администратор
Почетный гражданин

« Ответ #26 : 06 Март 2008, 14:41:13 »

И так, в этом году на специальности "Лечебное дело" и "Стоматология" нужны результаты тестирования по предметам укр.мова, физика, биология, на остальные специальности укр. мова и биология. 

hiryrg
Почетный гражданин

« Ответ #27 : 06 Март 2008, 17:09:47 »

И так, в этом году на специальности "Лечебное дело" и "Стоматология" нужны результаты тестирования по предметам укр.мова, физика, биология, на остальные специальности укр. мова и биология. 
Да-да...И регистрация уже закончилась  yes Так что,если кто-то выбрал испанский и ДПЮ(шучу,конечно),то возможности заново подать заявку - уже нет  biggrin

pacient
Почетный гражданин

понеслась родимая

« Ответ #28 : 09 Март 2008, 23:56:25 »

В Україні різними каналами поширюється інформація про можливість придбання сертифіката Українського центру оцінювання якості освіти з результатами зовнішнього незалежного оцінювання навчальних досягнень. У зв'язку з цим Український центр оцінювання якості освіти повідомляє, що сертифікати зразка 2006 та 2007 років у 2008 році вищі навчальні заклади приймати не будуть.
   Зразок сертифіката 2008 року знаходиться в стадії розробки. Ці сертифікати будуть відрізнятися від сертифікатів 2007 року, передусім додатковими ступенями захисту, художнім оформленням та ін. Тому радимо не намагатися придбати у будь-кого «сертифікати Українського центру оцінювання якості освіти». Вас неминуче ошукають.

Отправлено: 09 Март 2008, 23:54:26
    Протягом 15-20 лютого до пунктів реєстрації та бібліотек загальноосвітніх навчальних закладів надійшли інформаційні матеріали «Зовнішнє незалежне оцінювання навчальних досягнень випускників загальноосвітніх навчальних закладів. 2008», видані Українським центром оцінювання якості освіти.
    Посібники з обкладинкою жовто-зеленого кольору можна отримати у бібліотеках загальноосвітніх шкіл, професійно-технічних навчальних закладів.
    Посібники із обкладинкою зеленого кольору адресовані учасникам зовнішнього оцінювання – випускникам загальноосвітніх навчальних закладів попередніх років. Їх можна отримати в пунктах реєстрації, пред’явивши копію реєстраційної картки.
    У цих посібниках розміщено відомості про зовнішнє незалежне оцінювання, процедуру його проведення, програми з кожного предмета тестування, зразки тестових завдань і тренувальні вправи. Ретельне опрацювання поданих у посібнику матеріалів, виконання тренувальних вправ – усе це сприятиме якісній підготовці до зовнішнього незалежного оцінювання.
     Український центр оцінювання якості освіти для підготовки до зовнішнього тестування рекомендує використовувати лише ці посібники. Якщо у Вас виникли певні проблеми з отриманням посібників, негайно зверніться до регіональних центрів оцінювання якості освіти.

pacient
Почетный гражданин

понеслась родимая

« Ответ #29 : 12 Март 2008, 22:45:15 »

Міфи зовнішнього незалежного оцінювання і корупційна пастка для влади: http://www.osvita.org.ua/ukrtest/articles/33/
« Последнее редактирование: 12 Март 2008, 22:47:26 от pacient » Записан

Страниц: 1 [2] 3 4 ... 12
  Печать  

Перейти в: