трунова-терапия. совершенно незнает своего предмета!

это точно!!!
Отправлено: 10 Март 2008, 23:17:10
ребята не будьте детьми!
препод не пришел на пару, топайте в деканат и говорите "ой, а наш преподаватель скорее всего заболел, не могли бы вы прислать замену" несколько раз так попросите и вашого препода попросят с института
препод туп как валенок? пишите коллективное письмо декану с просьбой заменить препода, первый раз не прошло, берете камеру на пару и снимаете, потом приносите к декану такое же заявление и этой записью, и просите конкретного (нормального) препода и новому преподу приятно что о нем хорошо думают и вам дольше даст
если очень захотеть можно в космос полететь!
Разумные слова говорите и действия конкретные предлагаете!!!Но!!!Это же система!!!А они коллег прикрывают.Могут здорово прибить на модуле или экзамене!!!Да и еще не все студенты группы захотят адекватного препода!!!А так вы дело сказали!!!
Отправлено: 10 Март 2008, 23:21:46
Що б там не казали, а кафедра БХ частково права. Левана, подивіться на наших студентів: частина з них вступила в НМУ, щоб вдома не сидіти(треба ж чимось займатись), частина хоче бути нейро(кардіо)хірургом, але "в этих косточках только названия выучила!", в іншої частини таке ж бажання, проте вона відрізняється від попередньої тим, що взагалі нічого не вчить - "зачем мне напрягаться? у меня нет финансовых проблем, я заплачу за 5!", частину в НМУ примусили піти мама або тато-лікар(а діти насправді мріяли бути адвокатом/художником/танцюристом/поваром), і лише невеликий відсоток насправді хотів би бути лікарем - це ті в кого батьки лікарі і дитина ще з дитинства зацікавлена медициною і ті, в кого немає родичів-лікарів, проте вони також змалечку хотіли бути лікарем. здається, перерахувала всіх... от кафедра БХ і звикла до "потенційних платників", не бачу нічого дивного в тому, що вони обзивають студентів дурнями

В НМУ преподавателей от бога единицы, по пальцах можно пересчитать, да и у меня есть с чем сравнивать...
Не дивлячись на те, що у мене також анатомію веде Сомік, я намагаюся бути оптимістом і сподіваюсь, що не всі викладачі такі, як вона. з іншого боку, - хто стукає, тому відчиняють - можна слухати пояснення інших викладачів. крім того, якщо сам не вивчиш, то навіть супер-викладач тебе не навчить
[/quote]
Тяжело не согласиться с Вами!Но еще решает вопрос мотивации(например,я контрактник,стипендии не будет,зачем напрягаться!!!).Или,я буду хирургом,вот с 3 курса и буду учить хирургию и только хирургию!!!