|
alkain
|
 |
« Ответ #90 : 07 Март 2008, 17:37:03 » |
|
Шановний, Ви погано ознайомлені з страховою медициною! Щоб викликити на село вузького спеціаліста, треба дуже вагома причина, інакше з заробітної плати вирахують штраф... А стосовно професорів, не думаю, що вини на села поїдуть!
|
|
|
|
|
|
(подпись содержит URL/HTML)
|
|
|
IGOR
Новичок

|
 |
« Ответ #91 : 11 Март 2008, 17:19:21 » |
|
:angry:alkain ! Щось розмова скоротилася до нас двох. Решту поразив весняний авітаміноз. Де радіні крики тих, що мають їхати на село? До речі, мені завкадрами приніс угоду, щоб я підписав про те , що поїду відпрацьовувати 3 роки за направленням, тобто на село. Не знаю чому саме тепер, хоч він її давав раніше 8 місяців тому, але не проконтролював і я не підписував. Що тепер робити? Підписувати чи ні, ось в чому запитання?! Що на мене чекає в тому випадку, коли я не підпишу? Дивно, чому аж тепер здійснюється така процедура, а не в інституті, при розподілі? Чи можу я вносити свої пункти в цю угоду, чи це як вирок, оскарженню не підлягає? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dinali
Гость
|
 |
« Ответ #92 : 11 Март 2008, 17:52:43 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dr. Ybolid
|
 |
« Ответ #93 : 11 Март 2008, 22:28:43 » |
|
:angry:alkain ! Щось розмова скоротилася до нас двох.
Наверное, причина в Ваших методах её ведения  P.S. Не завидую тому, с кем Вы будете консультироваться! То и дело будете кричать "Всё равно посадят, менты побьют"
|
|
|
|
|
|
Говорить - еще не значит быть человеком...
|
|
|
|
Dinali
Гость
|
 |
« Ответ #94 : 11 Март 2008, 22:48:01 » |
|
Айболит, вроде здоровая осторожность еще никому и никогда не мешала!!! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
IGOR
Новичок

|
 |
« Ответ #95 : 12 Март 2008, 17:59:39 » |
|
 Dr. Ybolid Зверніть увагу на те, що піднята колись мною тема, не така вже і провальна, тобто досить популярна і читабельна. ЇЇ перевищують тільки несерйозні теми типу ігор і т.д. А до того часу, як ви образились, то взагалі життя бурлило. Вливайтесь, будь-ласка в розмову, бо якраз потрібна ваша кваліфікована допомога.Чи можете пояснити мені таку фразу "житломісце" і що туди входить? Чи можу я не підписувати угоду, висуваючи додаткові вимоги? Звичайно є спеціалісти. які б розрулили цю справу, але оплату захочуть конкретну. Якщо б у мене були такі гроші, то я б не став лікарем-сімейником.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Schorner
Старожил

За Родину, мать нашу...
|
 |
« Ответ #96 : 14 Март 2008, 09:06:01 » |
|
Кто тут вопит про село? На дворе 2008 год. Юлькины уроды вроде Полищука остались в далёком 2005м. Мой факультет, например, в этом году получим офигенное распределение и ни про какое захолустное село мы не думаем. Очень много хиургов, гинекологов, психиатров. Зачем вымирающему селу один голый врач сам по себе? В год с карты Украины исчезает 50 сёл. Может лучше комплектовать сёла похоронными бригадами? Врачу даже в боевых палаточных условиях (читайте ОМЗС) полагается по штату хотябы 1-2 мед.сестры! Выходит, что украинское село хуже поля боя? 
|
|
|
|
|
|
Что-то делать - не значит суетиться.
|
|
|
IGOR
Новичок

|
 |
« Ответ #97 : 15 Март 2008, 16:08:50 » |
|
 Цікаво, а де це у вас? І дійсно я розприділявся в 2006, а тоді був завсім інший розклад, хоч Поліщука вже не було, але його ідеї процвітали. Тішусь думкою, що мій прихід на село, зупинить той процес про який ви говорите. Не зовсім згідний з тим , що врач голий, всетаки він буде з тим......... фонендоскопом. А ним в умілих руках, ох що можна витворяти!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Schorner
Старожил

За Родину, мать нашу...
|
 |
« Ответ #98 : 15 Март 2008, 20:38:59 » |
|
 Цікаво, а де це у вас? І дійсно я розприділявся в 2006, а тоді був завсім інший розклад, хоч Поліщука вже не було, але його ідеї процвітали. Тішусь думкою, що мій прихід на село, зупинить той процес про який ви говорите. Не зовсім згідний з тим , що врач голий, всетаки він буде з тим......... фонендоскопом. А ним в умілих руках, ох що можна витворяти! На военном факультете. 1 и 2-й мед, как самые блатные и приблатнённые получили потолок, мы поскромнее, но тоже ничего. "Эльзэпешником" становились те, кто не промазал себя по месту жительства или просто не хотел этого делать или уходил с медицины в принципе. Никто не пошёл во фтизиатры, ЛЗП- единицы. Вот только на следующий год, обидно если нам останутся "семейные целители"  , участковые  (что в нашей стране по сути, одно и то же), а из специализаций - фтизиатры. 
|
|
|
|
|
|
Что-то делать - не значит суетиться.
|
|
|
|
alkain
|
 |
« Ответ #99 : 16 Март 2008, 14:45:06 » |
|
"житломісце"-ночлежка, место под крышей, на кровати. 10м в комнате...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alkain
|
 |
« Ответ #100 : 16 Март 2008, 15:05:58 » |
|
Житломісце-це спальне місце під кришою (наприклад ліжко в кімнаті гуртожитку).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
IGOR
Новичок

|
 |
« Ответ #101 : 17 Март 2008, 19:36:59 » |
|
:angry:alkain , дякую. Один ти, козаче, завжди в тему. Прошу форумчан висловитися на таку проблему: Яким чином мені можуть на даному етапі помішати здати Крок-3, чи екзамен при завершенні інтернатури? Який зв"язок між підписанням угоди і екзаменами?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alkain
|
 |
« Ответ #102 : 19 Март 2008, 20:23:05 » |
|
Ну з КРОКом достатньо ризиковано..., а от на екзамені можуть "зробити", Ви ж розумієте, що посадити можна кого завгодно і наврядчи хтось з комісіï перейде на Вашу сторону. Ми вже цю тему обговюрвали, мені дали підписати в кінці 3го курсу, я не підписівав до кінця 4го...і мене поставили перед фактом. Юрист сказав, що юридично ВУЗ не правий, такий документ потрібно підписувати при поступленні, але йти проти системи не порадили!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fsd
Пользователь

|
 |
« Ответ #103 : 26 Март 2008, 23:06:30 » |
|
жаль что так,мне тоже не хочеться что б моих подруг отправили семейными в какоето поселение
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pashizm
|
 |
« Ответ #104 : 26 Март 2008, 23:28:06 » |
|
На военном факультете. 1 и 2-й мед, как самые блатные и приблатнённые получили потолок, мы поскромнее, но тоже ничего. "Эльзэпешником" становились те, кто не промазал себя по месту жительства или просто не хотел этого делать или уходил с медицины в принципе. Никто не пошёл во фтизиатры, ЛЗП- единицы. Вот только на следующий год, обидно если нам останутся "семейные целители"  , участковые  (что в нашей стране по сути, одно и то же), а из специализаций - фтизиатры.  [/quote] Так шевелиться надо.Или потом перераспределяться!Типа шум пройдет,а потом из фтизиатра ты волшебным образом превращаешься в хирурга!!!И ведь не один пример,а слошь и рядом такое!!!
|
|
|
|
|
|
То,что меня не убивает-делает сильнее!!!
|
|
|
|
|
|